Reducerea risipei alimentare

reduce risipa alimentara

Deoarece aproape o treime din hrana care este produsă la nivel global ajunge la gunoi 🚮, este foarte important pentru noi să combatem risipa alimentară. Știm că este foarte greu să atingem zero risipă alimentară, dar trebuie să începem de undeva 💪.

Ce facem noi la Zenzia Glamping 🏕️

Diminuarea risipei alimentare începe cu o aprovizionare calculată cu atenție. Estimăm numărul de oaspeți așteptați și planificăm cantitățile necesare în consecință. Comandăm în funcție de ceea ce mai avem și respectăm strict principiul „primul intrat, primul ieșit” . După ce oaspeții noștri s-au bucurat de bufetul nostru, toți membrii echipei se adună în spațiul nostru de mic dejun pentru o pauză comună, pentru a savura ce a mai rămas.

Dulceața, gemurile, mierea sau untul nu sunt ambalate individual. În acest fel nu doar că reușim să producem mai puțin ambalaj din plastic, dar și să reducem risipa alimentară datorită porțiilor folosite parțial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>